U bent nu hier: Home » Waals-Brabant

Goochelaar Waals-Brabant

Hieronder vindt u een overzicht van alle goochelaars in Waals-Brabant. Voor een overzicht van goochelaars per plaats in de provincie Waals-Brabant, ga naar goochelaars Waals-Brabant. Of ga naar direct contact met goochelaars om via één e-mail in contact te komen met meerdere goochelaars tegelijk. Lees meer...

Goochelaar-vinden.be kan u in contact brengen met een goochelaar uit Waals-Brabant of in de buurt van Waals-Brabant. Wij helpen u verder om geschikt entertainment te vinden voor bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, dinner, beurs, feest / kinderfeestje of een andere gelegenheid, zowel zakelijk als prive. Veel goochelaars hebben verschillende specialismen en shows.

Denk van te voren goed na wat voor soort optreden u wilt laten verzorgen. Waarschijnlijk bent u op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een goochelaar in Waals-Brabant. In dat geval kunt u het beste een goochelaar inhuren die ook afkomstig is uit Waals-Brabant of omstreken. Dit scheelt namelijk in de prijs door de vervoerskosten en reistijd. Uiteraard kunt u via deze website ook goochelaars vinden uit andere provincies, zoals bijvoorbeeld goochelaar Vlaams-Brabant of goochelaar West-Vlaanderen. De goochelkunst kent verschillende vakgebieden, waaronder u een keuze kan maken. Hieronder zullen we de belangrijkste vakgebieden kort toelichten.

Tafelgoochelaar Waals-Brabant

Bij tafelgoochelen draait het om het kleine werk, waarbij de toeschouwer alles van dichtbij nauwkeurig kan volgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trucs met kaarten, munten of andere voorwerpen. De tafelgoochelaar komt bij u op de locatie in Waals-Brabant en gaat langs tafeltjes en vertoont zijn kunsten voor elke keer een beperkt publiek. Uiteraard kunt u via Goochelaar-vinden.be ook tafelgoochelaars vinden uit andere provincies dan Waals-Brabant, zoals bijvoorbeeld tafelgoochelaar Vlaams-Brabant of tafelgoochelaar West-Vlaanderen.

Kindergoochelaar Waals-Brabant

De term kindergoochelaar is lichtelijk verwarrend, omdat het hierbij niet gaat om kinderen die goochelen, maar om goochelaars die hun kunsten vertonen aan kinderen. Om die reden wordt ook wel de term "goochelaar voor kinderen" gebruikt. Voor kleuters wordt ook regelmatig een goochelende clown ingehuurd die zijn optreden bijvoorbeeld combineert met het maken van ballonnen. Er zijn trouwens ook genoeg artiesten die ballonnenfiguren maken, dus daarvoor is een clown geen vereiste. Neem gerust een kijkje op Goochelaar-vinden.be en misschien spreken kindergoochelaars uit een andere provincies dan Waals-Brabant u meer aan, enkele suggesties zijn kindergoochelaar Vlaams-Brabant, kindergoochelaar West-Vlaanderen. U kunt een kindershow onder andere inzetten voor kinderfeestjes, zakelijke feesten maar ook bijvoorbeeld in theaters.

Illusionist Waals-Brabant

Illusionisme is een van de bekendste vormen van magic. U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Hans Klok. Onder illusies verstaat men de grote trucs met bijvoorbeeld kisten, waarbij personen verschijnen en verdwijnen of zelfs zweven. De locatie die u in Waals-Brabant op oog heeft, moet qua ruimte en mogelijkheden wel geschikt zijn voor illusionisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om buiten Waals-Brabant een locatie en / of illusionist in te huren, zie bijvoorbeeld illusionist Vlaams-Brabant of illusionist West-Vlaanderen.
 

Goochelaar-vinden.be is een Belgische bedrijvengids, onderdeel van Bedrijven-vinden.be, dus mocht u ook op zoek zijn naar bijvoorbeeld een DJ in Waals-Brabant of een clown in Waals-Brabant dan kunnen we u ook verder helpen. Verder zijn er ook goochelaars die een workshop of workshops aanbieden en u zo een kijkje geven in de magische wereld.

1

Daniel Adrian

Rue du Radoux, 1430 Bierghes (Waals-Brabant)
Tel: 003225824861, Fax: -, BTW-nr: -
Professionele goochelaar sinds vele jaren Daniel Adrian presenteert
originele spektakels en animaties (voor kinderen en volwassenen) waarin magie, mime, illusies, humor, manipulatie en creativiteit worden gecombineerd. Ze zullen ook aangepast worden aan uw evenement.

Daniel Adrian heeft verschillende prijzen gewonnen en heeft bijgedragen aan het succes van vele prestigieuze en internationale evenementen, en van vele privéfeesten.
Diensten: Goochelaar, Illusies, Close-up animatie, Ballon animatie, Kinderspektakel
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Daniel Adrian

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy