U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Vilvoorde » John K. Magic

John K. Magic

Albert I laan
1800 Vilvoorde (Vlaams-Brabant)
Tel: 0499 77 10 84
Fax: /
BTW-nr: VR 0729736146
Afbeelding › John K. Magic Ik ben John K. Magic en goochelen is mijn leven. Het begon allemaal met een simpele goocheldoos, maar na een tijd kwam er plaats voor professionele trucs en effecten.
Mijn specialiteit is Close-up Magic waarbij het publiek de magie van dichtbij kan beleven. Dit is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar en is ideaal voor recepties, diners, evenementen, barbecues...
Bij deze vorm van goochelen is er interactie met de mensen en wordt gebracht met de nodige dosis humor. Maar ook een kindershow met een stukje onvergetelijke magie behoort tot de mogelijkheden...
Op 23 september 2017 nam ik deel aan het Open Kampioenschap van Vlaanderen goochelen
(Close-up Magic) in Mol. Die eerste wedstrijddeelname werd bekroond met de 2de prijs wat betekent dat ik meer dan ooit gemotiveerd ben om door te gaan met mijn passie.
Met ondertussen al meer dan 50 optredens per jaar weet ik telkens iedereen te verbazen met mijn goochelkunsten, misschien bent u de volgende ?
Mocht u zin hebben om uw feest op te vrolijken en onvergetelijk te maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen !
Diensten: Walk-Around Magic, Close-up Magic, Parlour Magic, Kindergoochelen, Straatgoochelen, Tafelgoochelen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Werkzaam in een straal van ongeveer 100 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy