U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Vilvoorde » John K. Magic

John K. Magic

Albert-I laan
1800 Vilvoorde (Vlaams-Brabant)
Tel: 0499 77 10 84
Fax: /
BTW-nr: 0729736146
Afbeelding › John K. Magic Ik ben John K. Magic en goochelen is mijn leven!

Het begon allemaal na het experimenteren met een goocheldoos op jonge leeftijd, maar na een tijd werden dit shows met professionele trucs en effecten.

Met ondertussen al meer dan 90 optredens per jaar, in zowel binnen- als buitenland, weet ik telkens iedereen te verbazen met mijn goochelkunsten.

Misschien bent u de volgende ?


Close-up Magic: Ervaar de magie van dichtbij, creëert een magische sfeer en breekt het ijs. Verbazend, humoristisch en interactief! (geschikt voor recepties, evenementen, communie- en trouwfeesten...)

Kids Magic Show: Een dynamische, spectaculaire én interactieve goochelshow op maat van kinderen, die elk verjaardags- of communiefeest onvergetelijk maakt. Ze worden veel betrokken en beleven zo de tijd van hun leven !

Kids Workshop: Na de Kids Show, krijgen de kinderen zelf de kans om gemakkelijke goocheltrucs te leren met o.a munten, kaarten, elastiekjes en nog veel meer... Iedereen heeft kunnen proeven hoe het is om zelf te goochelen en familie of vrienden te verbazen ! Misschien is dit wel de start voor meer...?
Diensten: Close-up Magic, Kids Magic, Kids Magic Workshop, Straatgoochelen, Tafelgoochelen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Werkzaam in een straal van ongeveer 150 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy