U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Londerzeel » Roel Ringoet

Roel Ringoet

Sint-Jozefstraat
1840 Londerzeel (Vlaams-Brabant)
Tel: 0497333581
Fax: Geen fax
BTW-nr: 0649.544.662
Afbeelding › Roel Ringoet Roel is een fulltime professionele goochelaar met jaren ervaring als entertainer. Hij heeft zijn eigen stijl die omschreven wordt als smooth and chill. Zijn hedendaagse en spectaculaire goocheltrucs zullen uw gasten verwonderen, doen lachen en stof tot nadenken geven zodat uw event onvergetelijk wordt. We verzekeren u groot spektakel in kleine groepjes! Omdat er geen podium of geluidsinstallatie nodig is, kan Roel op elke locatie uw gasten entertainen.

Roel is gespecialiseerd in close-up en walkaround magic. De goochelaar loopt rond op uw event of komt aan tafel bij uw gasten. Voor meer info kan u een kijkje nemen op de website (roelringoet.be).

Samen met u stemmen we af welke formule het meest geschikt is voor uw event. Aan de hand van het type event en het aantal gasten kunnen we de juiste ingrediënten kiezen om uw evenement te overgieten met unieke feel good magie uit het creatieve brein van Roel Ringoet.

Via het contactformulier op de website (roelringoet.be), kan u Roel inhuren voor uw evenement en krijgt u antwoord op al uw vragen. We beantwoorden uw aanvraag zo snel mogelijk!

Op de website vindt u eveneens een video van Roel zijn deelname aan het televisieprogramma Belgium’s got talent. Veel kijkplezier en welkom in de wereld van magie!
Diensten: Close-up magic, Walkaround magic, Family magic, Team building, Bar magic, Street magic, Kidsshow, Workshop, Centrale act, Magie op maat
Er wordt gewerkt op afspraak.
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy